Dag 21: donderdag 30 juli

van Heatrow naar Schiphol en Huis

Na heel wat uren vliegen en door de tijdsverschillen zijn we tussen 14:00 en 15:00 uur op Heathrow geland. Pas na 18:00 uur gaat ons toestel naar Amsterdam. We genieten nog maar even van een lekkere grote bak koffie, terwijl Finn kijkt naar de vliegtuigen van zijn favoriete vliegmaatschappij Finnair. Ik kijk of ik een glimp kan opvangen van de koffers, of die ook zijn meegekomen.

dag21 01

Lekkere grote bak koffie op Heathrow, en Finn zijn favoriete maatschappij :-)

Ik zie diverse wagentjes met koffers en mensen die de koffers op de lopende band gooien, maar die van ons zie ik er niet bij. Als we vertrekken rijden we langs een vreemd groen vliegtuig dat me doet denken aan een exemplaar van “The Thunderbirds” van vroeger.

dag21 02

Op Heathrow staat een "Thunderbird" look a like, Morris met zijn net gekregen knuffel op Schiphol

Op Schiphol aangekomen blijkt dat de koffers dus niet zijn meegekomen. Ik had al zo’n voorgevoel dat dit fout zou gaan. Op Heathrow kregen we bij aankomst meteen onze nieuwe vliegtickets die al klaarlagen, en zeiden ze dat de koffers ons automatisch zouden volgen.

Maar bij de gate vroeg ik hoe het zat met de koffers en de man daar zei dat het te kort tijd was om het een half uur voor vertrek nog te vragen. Maar ja, we wisten ook niet eerder dan een half uur van te voren bij welke gate we moesten zijn. Het werd gewoon niet eerder medegedeeld op de borden.

Het spreekt elkaar allemaal behoorlijk tegen. We melden ons maar bij de balie voor vertraagde koffers. Daar wordt vervolgens een rapport opgemaakt en de koffers worden ons zo snel mogelijk nagestuurd en thuis afgeleverd. Morris en Finn krijgen een KLM-knuffel om het leed wat te verzachten. We wachten nog twee vluchten vanuit London af en kijken bij de lopende banden, maar jammer genoeg zitten de koffers daar ook niet tussen.

dag21 03

Morris poseert nog even tussen de letters voor we weg rijden

We gaan maar naar huis en uiteindelijk komen we rond half twee thuis. Het is best wel een vermoeiende reis geweest.

Een dag later, op zaterdagochtend, gaat de bel al om 8 uur in de ochtend, terwijl wij nog lekker liggen te slapen. Er staat al op tijd iemand met de vier koffers voor de deur. Ik neem ze snel in ontvangst. Alleen die van Morris blijkt te zijn geopend in Amerika. Daar zit een formulier in waarop staat dat ze die gecontroleerd hebben.

Ik duik nog weer even het bed in om proberen te achterhalen of het nou een droom of de werkelijkheid was wat we hebben meegemaakt!

Kijk ook vooral bij de fotogalerij van Costa Rica in Google voor mooie grotere foto's: https://goo.gl/photos/nH5Q94CauuZmbtXk9

Dagvideo:

Geen dag video van deze dag

Copyright © 2018 Reisverslagen Henk de Lange. Alle rechten voorbehouden.